Személyes tapasztalat

Nemcsak a nők, az igényes férfiak is szeretik ha lábbelijük rendben van.
A cipő egy megjelenés, minősíti a viselőjét. Nekem korábban mindig problémáim adódtak a karbantartással, mert mi férfiak hajlamosak vagyunk arra, hogy az utolsó pillanatra hagyjuk ezt a műveletet, amikor már frakkba vágtuk magunkat.
Sokunk számára ismerős az újrafestett zokni, kikent, összemaszatolt ing. A megpróbáltatásokat még fokozta a mindig leváló kis szivacs felkenőke. Kevés olyan termék van a piacon, ami műbőr ápolására is alkalmas. A Hemel bőrtárgyápoló beépül a bőr anyagába, vízlepergetővé, kopásállóvá teszi. Nem kell minden egyes alkalommal újrakenni, elegendő vízzel lemosni , majd újrafényezni, ezáltal nagyon gazdaságos.
A 200 ml-es kiszerelés családunkban egy évre elegendő. Nincs több maszatolás, ha a krém a bőrével érintkezik, egyszerűen dörzsölje bele és a bőre is megpuhul. Mindemellett egy nagyon kellemes parfümszerű illatot is kölcsönöz a bőrnek.
Nem véletlen, hogy aki kipróbálta, nem hajlandó lemondani róla. Remélem, sokuknak fog hasonló örömöt szerezni az elkövetkezendő időben.

Nincsenek megjegyzések: